Невідомі країні прізвища нових міністрів коментувати бажання немає. Лише про два призначення, показові особисто для мене – міністр ветеранів і міністр оборони. Сергій Бессараб і Андрій Таран. Бессараб – хоч і «медійний генерал» від влади, але не ветеран зовсім. Заступник нач. Генштабу з часів Муженка. Ставленик від «афганця» Куніцина через Єрмака. Військові згадують його по заборонах відкривати вогонь у відповідь та виходити в розвідку. Таран був представником України в СЦКК і Мінську, послідовний прихильник Мінських перемовин. І перший, і другий, скоріш за все, «генерали миру», сподіваються на розведення і перемовини. Тобто, як мінімум політика і риторика стосовно фронту залишається без змін. Про це пише у своєму телеграм-каналі Андрій Білецький

Олексій Гончарук. Фото: YouTube

Гідних і заслужених людей, які довели компетентність у сферах своїх нових міністерств знову немає. Змінилися прізвища, але не курс і не пріоритети. Скоріше навпаки: капітуляцію, продаж землі та підприємств, втягування країни в енергетичну залежність від РФ і фінансову від Заходу нові «спеціалісти» Зеленського лише посилять. Інакше навіщо він ще їх поставив?

Новий прем'єр сьогодні з трибуни сказав, що «це не уряд технократів, це уряд для людей». Ну що ж, росіяни, українські олігархи та західні спонсори – теж люди. Денисе, Ви яких саме людей мали на увазі?