Журналісти показали жахливу дорогу в Кіровоградській області

Кореспонденти програми «Джедаї» показали, як виглядає дорога між Йосиповкою та Гайвороном (Кіровоградська область). Зазначається, що представники ЗМІ вже інспектували цю дорогу десь півроку тому, але тепер ситуація стала ще гіршою.

Дороги. Фото: YouTube, скрін

Водії прокоментували ситуацію, зазначаючи, що їхати тут практично неможливо. Деякі назвали цю дорогу «суцільним вбивством». Варто зазначити, що такий шлях тут чекає водіїв аж на 30 кілометрів. За словами деяких автомобілістів, не робили ніякого ремонту тут мінімум років шість. Через це багато водіїв просто вимушені переїжджати іншими шляхами, витрачаючи більше часу.

Журналісти підкреслюють, що тільки частинки бордюру, суміші щебеню та землі тут хоч якось нагадують про якусь дорогу. Ями ж на дорозі між Йосиповкою та Гайвороном настільки глибокі, що дорослій людині вони можуть бути по коліно. При цьому, кореспонденти звертають увагу на величезні фури, які тут проїжджають, що в принципі можна вважати однією з причин стану дороги.

Дорога в Кіровоградській області. Фото: Джедаї

В службі ремонту доріг повідомили, що обов’язково будуть проводити тут ремонтні роботи, однак спочатку вони повинні дочекатися, поки потеплішає. Щоправда, сподіватися на капітальний ремонт цієї дороги в Кіровоградській області навряд чи можна. Максимум, що більш вірогідно, - це те, що величезні ями просто чимось засиплють.

Варто зазначити, що між тим в Україні в процесі проєкт «Велике будівництво», який є ініціативою президента Зеленського. Судячи з усього, на цю ділянку уваги ще не звернули. Хто знає, можливо «Велике будівництво» дійде і до цього шляху в Кіровоградській області.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в Україні значно посилили відповідальність за порушення ПДР. Тепер стало відомо, за що і скільки будуть платити громадяни.

Також повідомлялося, що в експерти прогнозують зміни в вартості бензину та дизельного палива. Стало відомо, скільки коштів водії будуть витрачати на заправку.

Кроме того, украинцам объяснили, когда полицейские имеют право требовать документы, а когда - нет. Важная информация для автомобилистов.