Ведуча Леся Нікітюк показала, як проводить відпустку

Українська телезірка зараз проводить відпустку в Єгипті. Поки зіркова білявка насолоджується сонцем та пляжами, вона не забуває про те, щоб порадувати своїх прихильників яскравими фотографіями з відпочинку. На цей раз вона показала свою струнку фігуру у всій красі. Такий знімок нещодавно з’явився на сторінці Лесі в Instagram.

Леся Нікітюк. Фото: YouTube, скрін

В кадрі зіркова білявка позує в рожевому купальники з високою посадкою, що особливо підкреслює тонку талію та плоский животик. Крім того, неможливо відірвати погляд від довгих та струнких ніг зірки. Доповнила свій образ вона яскравою накидкою. Також можна помітити і ніжний макіяж з рожевим блиском на губах. Волосся білявка вирішила залишити розпущеними.

Однак є ще один аксесуар, який вирішила додати до свого образу Нікітюк: це стильний капелюшок. Який можна побачити на її голові. Саме цей аксесуар став темою для жарту від ведучої: справа в тім, що перед камерою зірка демонструє своє розкішне тіло, однак пише при цьому, що йде на пляж, бо ховати таку красу просто не можна. В кінці Леся додала, що вона насправді про капелюшок.

Варто зазначити, що Леся останнім часом дивує прихильників не тільки яскравими фотографіями, але й своїми роботами. Наприклад, якщо її звикли бачити тільки в ролі ведучої, то нещодавно вона здивувала прихильників своєю появою в музичному кліпі. Так, її можна побачити в відео Насті Каменських на пісню «Девочки рулят». В кліпі також є і інші популярні та успішні жінки. Леся в цьому кліпі однозначно виглядає дуже яскравою та спокусливою.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що ведуча Леся Нікітюк на шоу «Ліпсінк Батл» здивувала прихильників пародією на Адель. Крім того, в соціальній мережі вона показала, як вона святкувала перемогу.

Також повідомлялося, що зірка тревел-шоу «Орел та Решка» показала струнку фігуру в спокусливому топі та шкіряних штанах. Прихильники в повному захваті від її жіночних форм.

Крім того, ведуча Ольга Фреймут показала підписникам в соціальній мережі, як вона розважається у ванній кімнаті з подружкою. Такі фотографії у зірки точно мало хто бачив раніше.