Остапчук показав своє бачення уроків етикету від Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут на своїй сторінці в соціальній мережі регулярно дивує прихильників новими кадрами. Дуже часто зірка телебачення показує різноманітні уроки з етикету. Такі відео, судячи з усього, зачепили не тільки прихильників ведучої, але й її колегу по цеху Володимира Остапчука.

Ольга Фреймут. Фото: YouTube, скрин

На цей раз Ольга вирішила показати прихильникам, як правильно пити. В руках Фреймут можна побачити великий бокал, в якому, скоріше за все, звичайна вода. Спершу телеведуча демонструє неправильний приклад: вона надто сильно підіймає голову разом з бокалом, намагаючись випити все до останньої краплі . Так робити не можна, запевняє ексведуча «Ревізору». Потім вона пояснила, як правильно це робити: тримати бокал, нахиляючи його не більше, ніж на 45 градусів.

На таке відео відреагував відомий телеведучий Володимир Остапчук. На своїй сторінці в соціальній мережі він виклав відео, де окрім прикладу його колеги, є і його бачення ситуації. Так, після відео з Ольгою починається ролик Володимира. Він зазначає, що треба пити з "45 градусами". Однак він мав на увазі градус напою, бо раптом в кадрі з'являється стакан, напій в якому може нагадувати ром або віскі (хоча, можливо, це й зовсім не алкоголь).

Судячи з усього, Фреймут не ображається на свого колегу за такі жарти, бо ніякої агресії на такі його відео з її боку немає. Тож, можливо, ведуча і сама може над собою посміятися. Що стосується етикету, то ведуча і сама казала, що такі правила частіше за все не обов’язковість, а рекомендація того, як краще себе поводити. До того ж більшості прихильників подобаються такі цікаві відео від телеведучої.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що ведуча Леся Нікітюк здивувала прихильників новим фото з відпочинку. В кадрі вона позувала в купальнику, демонструючи свою розкішну фігуру.

Також повідомлялося, що ведуча ТСН Лідія Таран зворушила прихильників новою фотографією. Перед камерою вона позувала з мамою – підписники осипають жінок компліментами.

Крім того, відома журналістка Соломія Вітвіцька показала свій новий образ в соціальній мережі. Варто зазначити, що виглядає ведуча тут дійсно стильно.