В ПриватБанку розповіли про оновлення додатку інтернет-банкінгу

Така інформація з’явилася на офіційній сторінці фінансової установи в соціальній мережі. Так, експерти заявили, що тепер у клієнтів стало ще менше причин для того, щоб самостійно відвідувати відділення. Як виявилося, додаток Приват24 отримав нову функцію.

ПриватБанк. Фото: YouTube, скрін

В прес-службі банку зазначили, що тепер прямо в додатку можна оновити актуальні дані клієнта, а також наявні документи. Пояснюється, якщо клієнту все скоро буде необхідно додати нову інформацію, то на головному екрані в додатку з’явиться сповіщення про це. Однак важливо зазначити, що така функція буде працювати тільки в оновленому додатку: тобто якщо Приват24 на вашому смартфоні старої версії – вам необхідно її оновити до останньої.

Цікаво, що раніше додати актуальну інформацію клієнти могли лише особисто. Тобто, для цього потрібно було самостійно відправлятися до відділення банку, та вже там оновлювати свої дані. Тепер же, після появи нової функції в додатку інтернет-банкінгу, користувачам буде достатньо все зробити через гаджет, не виходячи з дому. Особливо це актуально під час карантина, коли чимало регіонів (включно з Києвом) посилюють обмеження.

Доречі, представники влади теж неодноразово радили українцям під час карантину надавати перевагу саме дистанційним послугам. Теж саме стосується і грошових переказів – такою послугою теж можна скористатися дистанційно за допомогою банківської картки та додатку в своєму гаджеті. Крім того, експерти радили допомогти своїм похилим родичам з оплатою комунальних послуг «онлайн», щоб ті не ризикували здоров’ям, відправляючись до банківських відділень.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що представники фінансових установ розповіли, як під час локдауна в столиці будуть працювати відділення банків. Стало відомо, чи будуть суттєві зміни в графіках.

Також повідомлялося, що експерти розповіли, як можна самостійно накопичити собі гроші на старість. Зазначається, що в 60 років можна залишитись з мільйоном.

Крім того, чимало українців стикнулося з фінансовими проблемами. Зазначається, що експерти розповіли, що можна зробити, якщо немає коштів на виплати по кредитам.