Співачка Оля Полякова показала, в якому вигляді вона відпочиває на пляжі

Відома артистка наразі відправилася на відпочинок. В соціальних мережах вона не забуває дивувати прихильників новими фотографіями. На цей раз «королева ночі» продемонструвала свою розкішну фігуру на сонячному пляжі. Такі фотографії з’явилися на її сторінці в Instagram.

Оля Полякова. Фото: YouTube, скрін

В Instagram-Stories співачка поділилася несподіваними кадрами. Тут можна побачити, що зірка відпочиває на пляжі. Волосся співачки зібрані, а очі вона сховала за сонцезахисними окулярами. Позує артистка в золотистому купальнику, який прекрасно підкреслює її жіночну фігуру. До того ж прихильники точно мають змогу надивитися на свого кумира, бо Полякова показала перед камерою майже все тіло.

Після цього співачка додала ще яскравих фото в такому купальнику. Тут артистка позує вже на фоні води. Окрім окулярів можна помітити ще один аксесуар – темну бейсболку, яка захищає голову від пекучого сонця. Далі «королева ночі» позувала перед камерою в різних позах, демонструючи і струнку талію, і довгі ноги, і жіночні форми.

В своїй публікації артистка навіть вирішила спитати, як прихильникам такі фотографії. За словами Полякової, вона опублікувала чотири таких фото, однак п’ята навіть для неї вже занадто. В соціальній мережі прихильники одразу стали обсипати зірку компліментами. Деякі навіть пожартували, що, мовляв, не дуже ставити геолокацію, коли відпочиваєш в Єгипті (справа в тому, що геолокацію на цей раз співачка дійсно вирішила не ставити).

Свій відпочинок Полякова почала нещодавно. Тож прихильники можуть бути впевненими, що це не останні кадри з відпустки зіркової білявки.

Оля Полякова. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що співачка Ані Лорак продемонструвала розкішну фігуру в спокусливих шортиках. Прихильникам важно відірвати очі від такої краси.

Також повідомлялося, що співачка Надя Дорофєєва здивувала прихильників новими кадрами з «Голосу». Перед камерою вона продемонструвала свою розкішну фігуру, а також засвітилася в кадрі з чоловіком Володимиром Дантесом.

Крім того, відома акторка та «холостячка» Ксенія Мішина зізналася прихильникам, що сильно захворіла. Разом з нею вдома син Платон та обранець Олександр Еллерт. Стало відомо, як акторка себе почуває.