Українці не мають жодних сумнівів у перемозі нашої держави над фашистськими загарбниками, які сьогодні діють, як підступні терористи.

Українці та державні діячі не мають жодного сумніву у перемозі нашої держави над рашистами, адже ми ведемо визвольну боротьбу за наше право лишатися вільними і жити на своїй землі.

Як стало відомого Знай.UA від власних джерел у Кабінеті міністрів України, провідні фахівці вже розробили та підготували першочерговий план розвитку Криму, який почне діяти відразу після перемоги.

"План вже розроблено на подано на підпис премʼєр-міністру України", - зазначило джерело.

Нажаль, інших деталей на сьогодні невідомо, але ні у кого вже не виникає сумнівів у перемозі.

Як зазначають останні соціальні дослідження, у перемогу України над російськими фашистами вірять понад 90% громадян.

Також приблизно така кількість впевнена, що нашій країні треба відстоювати свою перемогу до повного відновлення територіальної цілосності України, що всі й збираються робити.

Тим часом впевненість росіян у своїй перемозі тане на очах і навіть швидше, ніж встигають помирати на нашій землі загарбники. Приміром, як писав раніше Знай.UA, російські спецназівці шоковані своїми втратами у війні з Україною. Лише за 18 березня в Росії поховали все керівництво Володимирського спеціального загону швидкого реагування Управління Росгвардії.